Menu
 
banner
 
Anketa


O párty a akcích se dozvídám

14% 878

10% 627

11% 690

9% 564

11% 690

10% 627

13% 815

21% 1317
Celkem hlasů: 6272
 
 
Top fotka

Undergroundcity.cz TOP Fotka

Zobrazena 3054x

 
Reporty a videa
 
Nové MP3
přehrát

29.10.2016

Becker - Back in the game 2016

jungle / drum´n´bass
přehrát

14.10.2016

Edison - klacky, listi, orechy 2015

jungle / drum´n´bass
přehrát

9.5.2014

Edison - Převodník 2014

jungle / drum´n´bass
přehrát

4.9.2013

Pietro Bell - September´s sound

Progressive house/Trance
přehrát

18.6.2013

Tomas Drex - Studio Mix 05/2013

tech-house
přehrát

16.3.2013

BECKER - Podcast 02 - (Drum & Bass mix)

jungle / drum´n´bass
přehrát

31.1.2013

BECKER - Podcast 01 - (Drum & Bass mix)

jungle / drum´n´bass
přehrát

19.1.2013

JOHN WEAH 4 NuskoolBreakscz

techfunkbreakz
 
banner
 
Diskuze
 
Najdeš nás také
Facebook

Statistiky
 
RSS kanály
RSS underground feed
RSS underground feed - krátké zprávy

WONDERLAND 2013 open-air - tisková zpráva

27.6.2013, čtvrtek, sekce: novinky, autor: [PR], [diskuze], [sdílet]

Zveme vás na divotvorný srpnový víkend s názvem Wonderland, který proběhne 16.-18.8. v Brništi u České Lípy. Tato akce navazuje na stejnojmennou audiovizuální scénu festivalu Freeze a loňský povedený ročník. I tentokrát bude jeho hlavním mottem pestrost všeho dění.

Drazí spolupařící,

rok se s rokem sešel a jsme tu opět zpět. Operace Wonderland 2013 pod taktovkou občanského sdružení Empathy pomalu ale jistě nabírá konkrétních podob a tak se sluší, Vás o jejím letošnímu průběhu blíže informovat.

Jelikož jsme dopředujícně smýšlející družina, snažili jsme si pro letošek připravit obohacující ingredience pro dochucení celého divotvorného víkendu, jehož motto se stále drží stejné myšlenky - nabídnout pestrý hudební i doprovodný program s dobrovolným vstupným a propojit zdánlivě neslučitelné "světy"

A co Vás tedy čeká? První novinkou bude rozšíření hudebních scén na 3, při čemž live stage a DJ šapitó budou doplněni o speedstop chill-out pod patronátem Bassys soundsystemu, kde se kromě poslechu rozmanitých beatů, budete také moci zapojit do kulinářského workshopu a vyzkoušet si přípravu zajímavých pokrmů.

O vizuální stránku středobodu všeho dění - tedy live stage, se postará multimediální skupina Kino Cirkus, která předvede aktuální postupy ve vizuálním umění - mapping na 3D objekty, tagtool performance a jímavé projekce. Bude Vás přecházet zrak.

Žravě-žíznivá stránka akce se taktéž nenechává zahanbit - uspokojíme masožravé, ale také býložravé! Festival nabídne vegetariánské občerstvení - Waipawa s nabídkou většiny osvědčených bezmasých jídel. Těšit se můžete na vege burgery, libanonskou specialitu hummous atd.
A čím to spláchnete? do wandrlendích pivních trubek vlije se polotmavý, 11ti stupňový Wlnozubec, uvařený speciálně pro náš festival! Když beergod nadělí, bude i razantnější Krutinoh a spousty dalších pivních speciálů...
Na barech nebude také chybět vynikající rum Hispaniola.

A teď k programové části - s nosem mířícím k nebeským výšinám oznamujeme, že jsme pro Vás letos zařídili artisty nejen tuzemské - pomyslným headlinerem celé události je nadějný ruský producent Long Arm, jehož produkce by se dala charakterizovat, jako sofistikované propojení jazzu a aktuální elektroniky s přesahem do mnoha hudebních žánrů. Nenechte se zmást - ačkoli doma zní poměrně chillově - jeho živá vystoupení jsou plná energie a nepředvídatelných zvratů. Na festivalu navíc vystoupí s bubeníkem Ruslanem Gadzhimuradovem, takže zober cvičky a utěkaj! Vrcholem pátečního večera budou němečtí Stereo TAM TAM se svou hajpující audio-vizuální show, která Vám zcela zaručeně aktivuje všechny potní žlázy.
Dalším zahraničním umělcem je legendární breakbeatové uskupení StephunkT v čele se Štěpánem Tůmou a jelikož mu již několik let poskytuje útočiště "Mekka" elektronické hudby, Londýn, nečekejte archaický znějící nalomený beat, ale zcela aktuální breakbeatovou smršť v akustické poloze. Vystoupení bude navíc součástí dvojkoncertu s pražskou multižánrovou formací Atomic Gigolo.
Pásmo "sofistikované elektroniky" podpoří tuzemská Forma, která přišla s originálním nápadem živě hraného soundtracku k legendárnímu českému němému filmu - Erotikon. Poslední žářez v jejich produkci je skvělý remix skladby Milostný slabiky od Moniky Načevy z jejího nového alba. Na festivalu se představí coby support projektu Long Arm, taktéž za doprovodu živého bubeníka.
Pestrost celého dění potvrdí několikačlenný BackSide Big Band, který celou akci zahájí.
DJ šapitó zvukově podpoří lokální CL soundsystem. I letos nabídneme tradiční směsku elektronických beatů mnoha rychlostí i tvarů. Některá jména jsme neváhali zopakovat a to především z důvodu jejich aktivní produkce a zaručené kvality. Jedním z nich může být dvojice Philip TBC a Jock The Lock, která se na akci objeví se svým novým společným projektem, Slippery Jack.

V doprovodném programu jsme nezapomněli na bubenický workshop, produkty z dílny Samoseto, djskou školu, ilustrační parádu od výtvarníka Macomix a mnoho dalších. Nebude chybět čajovna, dětský koutek pro obzvlášť neposedná dítka - přebytek energie budou moci vyskákat na skákacím hradu a plánuje se i promítání krátkých studentských filmů.

Pokud se nás nebudete moci dočkat, můžete dorazit na jeden z warm-upů, ten nejbližší je naplánován na 13.7 na břeh Liberecké přehrady.

Mediálními partnery jsou prozatím Radio1 a magazín Legalizace.

Těšíme se na Vás!

http://www.w-land.cz/
http://www.facebook.com/WonderlandCZ

 
 
 
Komentáře (0)
 
ANTISPAM: Co je dneska za den?


 

 

Hledat
Partylist

(c) 2024 Undergroundcity.cz